Orb of Life is door Ole Gabrielsen ontvangen via channeling. De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige “inwijding/afstemming” krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf Orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen. Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven. Omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Je eigen creativeit is de grens van de mogelijkheden. Besef wel dat de Orb of Life ook zijn beperkingen kent en niet in materiële zin gebruikt kan worden, zoals veel geld verdienen e.d.

De Orb of Life zal tijdens de inwijding standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie.

Je hoeft de Orb of Life niet echt te sturen of instructies te geven. Het blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermd van alle negatieve energie om je heen.

Je kunt daarnaast ook instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt dat de orb moet doen en het zal je intentie automatisch volgen:

Voorbeelden:

Orb of Life, reinig al mijn chakra’s, één voor één.

Orb of Life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander item, op met je energie/kracht. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.

Orb of Life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën.

Als je bezig bent met een healing, dan kan de Orb of Life je hierbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt: Orb of Life, geef (naam cliënt) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft.

Orb of Life, reinig alle chakra’s van (naam cliënt), één voor één Etc.

Wanneer deze klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of je moet wat anders hebben gevraagd.

Je kunt de Orb ook vragen om extra Orbs te creëren met één doel om bijvoorbeeld alleen een ruimte te reinigen of de energie daar in stand te houden. De Orb blijft daar net zolang staan tot je het weer opheft.

Je kunt je eigen Orb tijdelijk uitlenen.

Je kunt een tijdelijke Orb creëren voor een ander persoon die een periode van een aantal dagen die je opgeeft bij hem blijft of zelfs permanent.

Mocht je om een of ander reden geen energie van je Orb willen ontvangen dan kan je het rustig vragen om te stoppen en nadien weer vragen om het weer door te geven.

Om oplossingen te vinden voor je problemen Stel duidelijk je probleem op en vraag aan de Orb voor een oplossing. Vraag geen materiële dingen zoals geld, maar vraag om een manier om geld te verdienen. Maak een Orb en geef de volgende instructie: “Orb of Life, kan jij mij helpen met dit probleem (in korte bewoordingen)”. Het antwoord komt of in een droom door of via meditatie of door een samenloop van omstandigheden (lezen in een boek, krant, tijdschrift, gesprek met anderen, zien op tv of internet).

Het helpen bij het realiseren van doelstellingen en succes in het leven:

Maak eerst een lijst met je doelstellingen en ambities. Neem daar eentje van en breek deze verschillende stappen die je moet ondernemen : activiteiten, werven van middelen, mensen spreken, etc, zodat de meest beheersbare stappen op de eerste plaats komen. Maak dan een Orb en geef de volgende instructie : “Orb of Life, help mij met deze stappen om mijn doel (naam van het doel) te bereiken”. Je moet dan zelf bereid zijn om deze stappen één voor één te gaan ondernemen en je zult merken dat je bij deze stappen ook geholpen wordt. Maak zo voor elk levensdoel een eigen Orb.

Om verbinding te maken met je eigen gidsen en de engelen:

Maak een Orb of Life en geef de volgende instructie: “Orb of Life, kan jij mij helpen om contact te maken met mijn gidsen en de engelen van het licht om te communiceren?” Wanneer je gebruik maakt van deze Orb, zorg er dan voor dat je ergens op een rustige plek ontspannen zit. Visualiseer de Orb voor je als een kristallen bol en zeg dan: “Orb of Life, maak nu verbinding met mijn gids / engel.” Sommige mensen zien dan een gezicht verschijnen of figuur binnen de Orb. Anderen voelen een aanwezigheid, anderen ervaren dat de Orb een doorgang wordt naar een mooie wereld waar ze hun gids of engel gaan ontmoeten. De Orb zorgt ook weer voor een veilige terugkomst. Als je voor de eerste keer contact maakt met je gids of engel kan je altijd naar zijn naam vragen om contact op te nemen. In werkelijkheid maken ze niet op dezelfde manier gebruik van namen zoals wij dat doen, maar we gebruiken het om op hen af te kunnen stemmen om opnieuw contact op te nemen. Vraag altijd of ze vanuit Het Licht komen. Als ze niet onmiddellijk “Ja” antwoorden of zelfs aarzelen, zeg hen dan in vrede te vertrekken en breek deze sessie af. Je kunt het opnieuw proberen in een nieuwe sessie. Vraag je gidsen om te komen helpen en te beschermen. Wanneer je vertrouwd bent geraakt met het contact leggen, kan je ze altijd vragen om hulp en begeleiding op elk gebied van je leven, maar verwacht niet dat ze altijd alle antwoorden hebben. We zijn hier ook om te leren en bepaalde dingen uit te werken, maar ze kunnen je wel een stukje op weg helpen. Het belangrijkste voor jezelf is om belangrijke beslissingen in je leven niet alleen te laten afhangen van wat je gidsen of engelen aan je doorgeven, maar ook wat je zelf vindt. Je moet ook beslissingen durven nemen op basis van je eigen kennis en ervaringen. Gidsen helpen ons op weg en geven advies, maar jij bepaalt wat je uiteindelijk wilt.