Dit is een moment voor jou.

Ik ben er dus speciaal voor jou.

Je kan vertellen wat je kwijt wil. Maar je mag ook gewoon rustig en veilig zitten of liggen zonder iets te zeggen. Alles is goed. Het is jouw moment. Het gaat om jou!

Als jij dat wil( alles is vrije wil, dus ik vraag het van tevoren) stem ik me samen met mijn energetische team op je af en luister ik met al mijn zintuigen na jou. Als je dat wil, laat ik je weten, wat ik waarneem . Als je ervoor open staat, laat ik je weten, wat ik ( samen met mijn team) voor je kan betekenen. Dat kan een kaartlegging zijn , of een behandeling of een reading / channeling of coaching of een combinatie of misschien iets heel anders. Of misschien wil je alleen maar vertellen en verder helemaal niets. Alles is goed, het is jouw tijd. En alles is vrije wil. Al hetgeen jij mij verteld, blijft tussen ons.

Onze ontmoeting kan persoonlijk bij mij of evtl bij jou of via skype of via what’s app. Ook kunnen wij na onderling overleg ergens anders afspreken, Bijvoorbeeld in een theehuis, waarna we aansluitend een wandeling maken.

Wat jij het prettigst vind.

Informeer na de mogelijkheden.

Je betaald alleen voor mijn tijd. (En soms voor een km vergoeding), als dat van toepassing is, bespreken we het vooraf, tijdens het intakegesprek.

Het intakegesprek (telefonisch) is gratis. Het gaat hierbij dus om een korte ontmoeting in de energie , bedoeld om ons aan elkaar voor te stellen en een afspraak te maken voor hetgeen jij bij mij wil komen doen.

Als vergoeding voor mijn inzet vraag ik 15 euro per kwartier, 30 euro per half uur etc. Het minimum is een kwartier, daarna bepaal jij zelf, hoe lang je de afspraak wil laten duren. ( We spreken wel van tevoren een maximum tijd af, ivm met andere afspraken)

Ivm jouw privacy schrijf ik niets op en neem ik niets op. Ik maak dus ook geen klantenkaart aan. Ik heb wel gegevens nodig voor het maken van de factuur, en die staan dan ook in het systeem. Bij het verstrekken van deze gegevens, ga jij hier automatisch mee accord. Je kan betalen via de bank of contant. Pinnen is nog niet mogelijk.

Stuur bij interesse een bericht via messenger (FB) of via e-mail, dan neem ik contact met je op en kunnen we kijken of ik iets voor je kan betekenen.